MY PACK HORECA GROOTHANDEL
          Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en beste service! 
 

Klantenservice


Mijn product staat er niet tussen

Via het menu en via de zoekfunctie kunt u de producten uit ons assortimenten vinden.

Bent u op zoek naar een product wat u op onze site niet heeft kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Hierna zullen wij u spoedig informeren naar de mogelijkheden voor afname van het door u gevraagde product.


Bent u als startende ondernemer nog zoekende naar de juiste producten die u op voorraad nodig dient te hebben? Wij denken hierin graag met u mee en zullen u dan ook adviseren in de afname van uw benodigdheden.


U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06 872 89 060 of per e-mail info@my-pack.nl voor meer informatie. Wij helpen u graag verder! 


Retourneren?

Alle bij My Pack Horeca Groothandel gekochte producten kunt u ongeopend en in originele toestaat en met overlegging van de originele aankoopfactuur binnen 7 dagen na factuurdatum retourneren. Zonder opgave van reden en tegen voorlegging van uw aankoopfactuur krijgt u het aankoopbedrag terug. 


Tips, complimenten of een klacht? Laat het ons weten!

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Heeft u een suggestie om onze producten, diensten of service te verbeteren? Onze voorkeur gaat dan daarbij uit naar een reactie van u per e-mail: info@my-pack.nl. 


Onze openingstijden 

Wij zijn gesloten
maandag
9:0018:00
dinsdag
9:0018:00
woensdag
9:0018:00
donderdag
9:0018:00
vrijdag
9:0018:00
zaterdag
9:0018:00
zondag
9:0018:00
MY PACK HORECA GROOTHANDEL